Cambodja (Koninkrijk)

Ik ben een inwoner van:

Indien Cambodja (Koninkrijk) niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • e-Visum
  • Ambassade Registratie! (zeer aanbevolen)
  • Toeristisch visum
  • Zakenvisum

Stap 1 - Maak onderstaand een keuze uit uw visum / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs (per e-mail voor e-Visum)

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Soorten visa / LegalisatiesProcedureKostentraveldocs feeTotaal
e-Visum Cambodja
e-Visum Cambodja
Download documenten
3 dag(en) min. € 40,00 € 36,30 € 76,30

Benodigdheden Cambodja (Koninkrijk):

Scan van uw paspoort

  • Een scan van de informatiepagina van uw paspoort
  • Uw paspoort moet zes maanden geldig zijn vanaf de dag van aankomst.
  • Uw paspoort bezit nog tenminste twee tegenover elkaar liggende lege pagina bevatten.
  • De scan dient van het zelfde paspoort te zijn als het paspoort waarmee u reist.

Visum India informatie formulier:

  • Een volledig ingevuld visum India informatie formulier. (in bijlage)

Scan Pasfoto:

  • Een scan van een recent genomen pasfoto
  • genomen met een duidelijk vooraanzicht
  • op een witte achtergrond

Belangrijke informatie

  • Wij adviseren dat u een print van uw e-Visum samenvoegt met uw paspoort alvorens af te reizen naar uw bestemming.
  • Bewaar de aanvraag (of de email) van uw e-Visum. Zo hoef u deze niet opnieuw in te vullen als u nogmaals naar dezelfde bestemming zou reizen.

Stap 1 - Maak onderstaand een keuze uit uw visum / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs (per e-mail voor e-Visum)

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Soorten visa / LegalisatiesProcedureKostentraveldocs feeTotaal
Ambassade Registratie!
Ambassade Registratie!
Download documenten
2 dag(en) min. € 24,99 € 0,00 € 24,99

Benodigdheden Cambodja (Koninkrijk):

Op reis naar het buitenland? Registreer u nu bij de Belgische Ambassade

    In elk land kunnen er crisissen, aanslagen of ongelukken gebeuren. Registreer uw reis met Traveldocs. Zo kan de FOD Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Waarom registreren?

  • Doet zich op uw reisbestemming een noodsituatie voor? Dan beschikken zowel de FOD Buitenlandse Zaken als de ambassades en consulaten in het buitenland meteen over uw contactgegevens. Zo kunnen zij u snel contacteren voor informatie of bijstand indien nodig
  • In geval van nood kunnen onze consulaire diensten ook uw contactpersoon in België verwittigen
  • Uw contactgegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden enkel gebruikt tijdens een crisissituatie
  • Uw persoons- en verblijfgegevens worden twee weken na afloop van uw reis gewist uit het systeem
  • Registreren wordt niet enkel aangeraden voor verre landen. Ook in een land binnen de Europese Unie kan zich een noodsituatie voordoen.

Stap 1 - Maak onderstaand een keuze uit uw visum / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs (per e-mail voor e-Visum)

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Soorten visa / LegalisatiesProcedureKostentraveldocs feeTotaal
Toeristisch/1 inreis/normaal
Toeristisch/1 inreis/normaal
Download documenten
7 dag(en) min. € 45,00 € 59,99 € 104,99
Toeristisch/1 inreis/spoed
Toeristisch/1 inreis/spoed
Download documenten
3 dag(en) min. € 89,98 € 59,99 € 149,97

Benodigdheden Cambodja (Koninkrijk):

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na aankomst.
  • Een lege pagina bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Twee officiële, recentelijk genomen pasfoto´s (35mm x 45mm) met lijm aangebracht op het formulier.
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS met een zwarte of blauwe pen.

Fotokopie van het paspoort

  • Twee duidelijke kopieën van de informatiepagina van het paspoort van de aanvrager.

Stap 1 - Maak onderstaand een keuze uit uw visum / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs (per e-mail voor e-Visum)

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Soorten visa / LegalisatiesProcedureKostentraveldocs feeTotaal
Zaken/1 inreis/normaal
Zaken/1 inreis/normaal
Download documenten
7 dag(en) min. € 45,00 € 69,99 € 114,99
Zaken/1 inreis/spoed
Zaken/1 inreis/spoed
Download documenten
3 dag(en) min. € 89,98 € 69,99 € 159,97

Benodigdheden Cambodja (Koninkrijk):

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na aankomst.
  • Een lege pagina bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Twee officiële, recentelijk genomen pasfoto´s (35mm x 45mm) met lijm aangebracht op het formulier.
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS met een zwarte of blauwe pen.

Fotokopie van het paspoort

  • Twee duidelijke kopieën van de informatiepagina van het paspoort van de aanvrager.

Garantiebrief

    Een brief van de werkgever van de aanvrager. De brief moet:
  • Opgemaakt zijn door een Belgisch bedrijf of Belgische vestiging van dat bedrijf.
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn met vermelding van naam en adres.
  • De naam, geboortedatum en paspoortnummer van de aanvrager vermelden.
  • Vermelden van het aantal inreizen aangeven, samen met de benodigde duur en de begin- en einddatum.
  • Een vermelding van garantie van het bedrijf garant voor alle onkosten tijdens het verblijf bevatten.
  • Een stempel van het bedrijf en een handtekening bevatten.

Uitnodigingsbrief

    Dit is een brief van de uitnodigende partij welke dient te bevatten:
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn.
  • De naam en paspoort details van de aanvrager vermelden.
  • De reden, aantal inreizen en lengte van de reis vermelden.
  • De adres van het te bezoeken bedrijf vermelden.
  • Een stempel van het te bezoeken bedrijf bevatten.
  • Ondertekend zijn door het uitnodigend bedrijf.